Openingstijden

Wij zijn tijdelijk gesloten in verband met de lockdown. U kunt wel online bij ons bestellen. Ook kunt u een afspraak maken om schoenen te bekijken en te passen. 

Afspraken duren in principe 30 minuten. Indien u meer tijd wenst, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon om een ruimere afspraak in te plannen. 

Alle afspraken zijn geheel vrijblijvend en u kunt met meerdere personen tegelijk komen. 

Voor het maken van een afspraak kunt u:

  • Online een afspraak inplannen: klik hier
  • Een e-mail sturen: info@beumerschoenmode.nl
  • Bellen: 0573-251631

U kunt een afspraak inplannen op de volgende tijden:

  • Maandag: 13.00 tot 20.00
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 tot 20.00
  • Zaterdag: 9.30 tot 17.00

Schoenen worden de regio Lochem (Lochem, Zutphen, Warnsveld, Laren, Barchem, Harfsen, Almen, Vorden, Ruurlo en Borculo) gratis verzonden, ongeacht de prijs. Buiten de regio Lochem worden bestellingen vanaf €79.95 gratis verzonden. Voor bestellingen buiten de regio Lochem en onder de €79.95 bedragen de verzendkosten €4.95.

U kunt de schoenen ook in de winkel afhalen (kies voor 'afhalen in de winkel' bij verzendopties bij het bestellen). Van maandag tot en met zaterdag tussen 10u en 17u is er altijd iemand in de winkel aanwezig om uw bestelling af te geven. 

Ook komen wij met alle plezier bij u langs om schoenen te bezorgen of verschillende maten of schoenen te passen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM.