Ruilen en retourneren

Retourneren

U kunt uw bestelde artikelen binnen veertien dagen na bestellen retourneren. U kunt het artikel retour sturen in de originele staat en oorspronkelijke doos. Schoenen mogen niet worden teruggestuurd als zij niet meer in de orginele staat verkeren van wanneer de schoenen werden geleverd. Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres worden gestuurd en de kosten voor de retourzending zijn voor de klant. Wij zullen het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) binnen vijf dagen terugstorten op het rekeningnummer waarmee de schoen is betaald. 

Beumer Schoenmode
Walderstraat 23
7241 BH Lochem

U kunt uw aankoop ook terugbrengen naar de winkel. Tijdens de lockdown kunt u ons mailen (info@beumerschoenmode.nl) of bellen (0573-251631) om een afspraak te maken om langs te komen bij de winkel. 

Tijdens de lockdown kunnen klanten in de omgeving Lochem (Lochem, Zutphen, Warnsveld, Laren, Barchem, Harfsen, Almen, Vorden, Ruurlo en Borculo) ook meerdere maten of kleuren laten bezorgen zodat u verschillende schoenen kunt passen. In dat geval kunt u het beste even bellen en aangeven met welke verschillende schoenen wij bij u thuis langs kunnen komen.  

Ruilen

U kunt uw bestelling ook ruilen voor een andere maat, kleur, of ander artikel. Hiervoor kunt u het best ons een e-mail sturen (info@beumerschoenmode.nl) of even bellen (0573-251631). U kunt het bestelde product vervolgens terugsturen en wij zorgen dat het nieuwe product zo spoedig mogelijk wordt bezorgd na ontvangst van het oude artikel. Uiteraard kunt u uw product ook bij ons in de winkel ruilen. Tijdens de lockdown kunt u het beste even bellen om tot een passende oplossing te komen.
}